Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER 29.Juni 2017

Levering af reservedele

Alle reservedelsordrer ekspederes indenfor 4-6 hverdage. Har du ikke modtaget varen senest 10 dage efter forsendelses bekræftelses e-mailen, bedes du kontakte vores kundeservice ved at sende en e-mail til eller ringe på tlf. 4369 1669.

Købeloven

Købeloven giver dig to års ret til reklamation, og det er ikke muligt at aftale en kortere frist, eller at reklamationsretten ikke gælder for alle dele af varen. Din ret til at reklamere kan dog ophøre, før reklamationsfristen er udløbet, hvis varen ikke er beregnet til at holde i to år, eller den ved naturligt brug er slidt op inden fristens udløb.

Fortrydelsesret

14 dages fortrydelsesret oplyses med Ordre-ID på email til ”kundeservice”, herefter er der 14 dages frist til returnering af varen.
Køber kan fortryde et køb hos OEMPizzasystem.dk selvom varen er brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges udover, hvad der er muligt, at afprøve varen i en fysisk butik. Forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af småvarer påhviler kunden. Returvare sendes i hvide eller brune kuverter med bobleplast.

Fragt

Forsendelse kun i brofaste øer.
Alle priser i Danske Kroner (DKK) er inkl. 25 % moms. Alle priser i EURO er exkl. moms. Alle ordrer sendes som breve/pakker/paller med post eller fragtmand.

Forsendelses priser:

Ekspeditionsgebyr pr. ordre = kr. 60,-
Kvikbreve op til 1 kg =kr. 108,-
1 EUR palle = 0,4 LDM / 740 kg / 2,4 m3
¼ palle = kr. 410,-
½ palle = kr. 486,-
1 palle = kr. 594,-
Større forsendelser efter tilbud

Ved returnering af købte varer er det kundens ansvar, at indpakningen er kuvert med bobleplast, der er forsvarlig til håndtering hos posten. VIGTIGT: Ved modtagelse af varer påhviler det modtager at kontrollere indpakningen for forsendelsesskader inden varen pakkes ud. Ved forsendelsesskader skal varen blive hos modtager indtil forsendelsesfirmaet har behandlet sagen. Herefter vil den uåbnede vare blive returneret til afsender.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder: Bankoverførsel med NemID.
Returnering/ombytning
Er varen beskadiget eller modtager du en forkert vare kontakt da omgående transportfirmaet og os omgående på tlf. eller e-mail.

Kvittering

Med varerne vil du modtage en salgskvittering for dit køb. Denne kvittering skal du gemme, da den dokumenterer datoen for købet af varen hos OEMPizzasystem.dk

Forbehold

Der tages forbehold for tryk-/ tastefejl samt udgåede varer og varer i restordre. Varer der er i restordre fremgår ikke af produktbeskrivelsen i webbutikken. OEMPizzasystem.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser eller omkostninger forbundet hermed.

E-mail: